Untold, festival de SEX: Scene EXPLICITE de SEX, chiar lângă scena cu artiști / IMAGINI 18+

Arta si Cultura
07.08.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Deparavare totală la Untold! De la senzații tari și chef de concerte, doi tineri care participau la festivalul UNTOLD au trecut direct la fapte.

Aceștia au fost filmați în timp ce făceau sex chiar în tribunele stadionului din Cluj-Napoca, fără să îi intereseze ce se întâmplă în jurul lor sau cine îi vede.

Citește și: Mișcare SURPRIZĂ în televiziune! După ce a anunţat că renunţă la cariera de prezentator, a revenit la acelaşi post

 • Brandon

  El pare trecut de prima, sau a doua, tinereţe, iar ea … profesionistă #!#

 • Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email
  pacurarucostica1963@gmail com

 • arfis

  Astfel de festivaluri,concerte,ar trebui interzise,,,,au ajuns locuri de destrabalare,desfranare,de drogati,de pomiscuitate,,,,,tineretul nu mai are nici un pic de rusine,jena,bun simt,daca ajung sa faca sex in public.Rusine!!!

  • Mandrean Paul

   Du-te si spanzura-te bai pedofilule.
   Cui nu-i place, sa nu se uite. Astfel de „episoade” sunt peste tot in lumea asta.
   La Mare sunt oameni care fac sex in apa. Ar trebui interzis scaldatul?

   • Arthur

    Era ori drogati,ori beti ori „oferta” limitata!Astfel de scene se produc in societatile depravate,scapate de sub controlul propriu civilizatiei!Tot asa „indragostitii” cam drogati o fac in public la Vama,iar o tinerica era indignata ca 2 „porumbei” au fost criticati ca se pupau in tren!Pe total o lipsa de autocontrol care vine din lipsa de educatie si de interventie a societatii!Nu se rezolva cu interziceri abrupte ci cu educatie!

   • arfis

    Doar un drogat,un betivan ,un cretin, poate fi de acord sa se ,,imperecheze,, precum animalele in public.Macar ele au o scuza: nu au judecata,nu realizeaza ce fac si unde anume! Oamenii au fost lasati pe pamant ,cu gandire,judecata rationala,dar mai sunt si exceptii ,tu esti cel mai bun exemplu de,,animal,,caruia ii lipseste gandirea, este limpede si cei pe care ii aperi tampitule.Imi este scarba de exemplare ca voi.

  • Valentin Ionescu

   Ai trecut pe ilegale?

 • Mariana Munteanu

  1. El nu prea pare tanar. 2. Inca nu s-a lasat cu amenda?

  • Eric Cartman

   Ti-ai dori asemenea clipe :)))

  • Valentin Ionescu

   Balesti?

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×