Timișoreana Nepasteurizată – ce trebuie să știți despre noua bere românească

Jurnalisti
20.03.2017
Autor: Revista Blogurilor

Timișoreana Nepasteurizată are deja un nume de alint: Timi NePa. Numai bun de htag, cum ar veni. Pe care l-am folosit la modul corespunzător când am fost zilele trecute în Timișoara, la lansarea oficială a celei mai noi beri românești. Nu o să vă povestesc multe din câte am făcut la Fabrica de Bere cu această ocazie, mai bine vă uitați pe htagul #TimiNePa ca să vedeți ce și cum. O să mă focusez, în schimb, pe a vă explica (încerc să nu fiu tehnic, mă înțelegeți) despre ce înseamnă Timișoreana Nepasteurizată pentru amatorul de bere.

O să vă spun doar că am av… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×