Tatăl Denisei Manelista rupe tăcerea și spune totul despre boala fiicei sale: Ce îi transmitea Denisa în ultimele zile de viață

Dive
13.09.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Emilian Răducu, tatăl Denisei Manelista, a făcut primele declarații despre boala artistei. Bărbatul a avut prima apariție în direct la tv, după moartea fiicei lui.

Emilian Răducu a refuzat până acum să vorbească despre drama pe care a trăit-o după ce a aflat că fata lui suferă de boala cruntă. Acum a făcut declarații cutremurătoare.

Citește și: Liviu Dragnea anunță MARELE CUTREMUR ce va lovi România: ‘Vor fi mulți care vor începe să vorbească, o să ducă treaba la capăt pentru că mai e puțin’

„Problemele de sănătate le-am aflat în luna martie. Totul a decurs extraordinar de rapid în patru luni nu s-a mai putut rezolva nimic. A fost ceva care nu s-a mai putut rezolva nimic, peste tot pe unde am mers totul pe baza de încercăm, încercăm, dar rezultatele nu prea s-au mai văzut. Poate c-or fi fost şi alte cauze. Dumnezeu ştie, nu ştiu. Mă gândesc că orice persoană nu ar fi reacţionat bine. Avea momente când se simţea şi mai bine. Îmi zicea: uite, mă simt mai bine, pot să mă deplasez, dar ce să mai spun, probabil că făcea pe moment atunci, îşi făcea efectul tratamentul pe care l-a urmat”, a spus tatăl Denisei Răducu.

Citește și: Mișcare SURPRIZĂ: Un nou operator de telefonie mobilă intră în România şi vrea să CUTREMURE piaţa. Ce oferte aveţi de acum la 2 euro

„O rog să fie şi acolo sus cuminte. De uitat nu avem cum să o uităm niciodată pe Denisa. Era floarea tinereţii. Poate că de acolo de sus se uită la noi, gândul meu este mereu la ea, nu îmi ies din minte cuvintele ei. Sunt un bărbat distrus. Am aflat de problemele ei de sănătate în luna martie”, a mai mărturisit tatăl Denisei Raducu.

„Nu avem cum să uităm sau să trecem peste evenimentul ăsta. Nu există o durere mai mare pentru un părinte. (…) Supărată ea nu a fost. Nu a avut probleme, nu a avut necazuri”, a mai spus, plângând, Emilian Răducu.

Citește și: Anunț teribil al celebrului Stephen Hawking: Peste cât timp va avea loc ‘sfârșitul lumii’

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×