Tânăra de 24 de ani care și-a obligat fetița de 6 ani să participe la ORGII SEXUALE a fost condamnată: Ce a pățit iubitul său, de 49 de ani, care a făcut sex cu fetița

Interesant!
19.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Cristina Camelia Negrei (24 de ani), mama din Breaza care şi-a obligat copilul de 6 ani să asiste la orgii sexuale şi chiar a acceptat ca partenerul ei să întreţină relaţii sexuale cu fetiţa, a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare cu executare.

În plus, femeia nu va avea voie să ia legătură cu victima timp de cinci ani după ce va ieşit din închisoare. Camelia Negrei a fost găsită vinovată de complicitate la viol şi corupere sexuală. Partenerul femeii, Viorel Mărgărit, (49 de ani) a fost condamant şi el definitiv la 7 ani şi 4 luni de închisoare, pedeapsă ce o va executa în regim privativ de libertate.

Citește și: Dan Andronic a RĂBUFNIT! DEZVĂLUIRI despre acoperiții din presă: ‘CTP, vampirul de moguli’

Bărbatul a fost găsit vinovat de viol şi corupere sexuală. După ispăşriea pedepsei, acesta nu va mai avea voie să ia legătura nici cu victima şi nici cu mama ei timp de 5 ani. Decizia aparţine Curţii de Apel Ploieşti şi este una definitivă. Camelia Negrei şi Viorel Mărgărit au fost trimişi în judecată de procurorii din cadrul Judecătoriei Ploieşti în vara anului trecut.

Autorităţile au aflat despre orgiile celor doi abia după ce un poliţist din Breaza a auzit întâmplător povestea tristă a fetiţei de la o vecină căreia victima i s-a plâns. Când s-a dus să o salveze din casa groazei, copila a fost găsită dormind pe jos, pe ciment, înconjurată de mai mulţi bărbaţi.

Citește și: PREMIERĂ în istoria televiziunii: Ce a făcut Traian Băsescu, în direct, la România TV, cu Ciutacu

Poreclită Nebunica, Negrei Camelia era cunoscută în Breaza pentru apucăturile ei. De altfel, tânăra are de plătit la Primăria Breaza un teanc de amenzi pentru prostituţie, motiv pentru care mult timp a muncit în folosul comunităţii. Camelia e declarat că şi ea, la rândul ei, a fost o victimă a mamei sale care ar fi obligat-o să se prostitueze de mică tocmai pentru a aduce bani în casă.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova (DGASPC) a fost sesizată de autorităţile din Breaza imediat după descoperirea faptei, motiv pentru care fetiţa a fost preluată în regim de urgenţă de lângă mama şi bunica sa. DGASPC a solicitat instanţei de judecată şi decăderea din drepturile părinteşti pe numele Cristinei Negrei, cerere care a şi fost acceptată de judecător.

sursa: adevarul.ro

Citește și: BOMBĂ Antena 3 anunță că Traian Băsescu și ginerele său au fost la Zoltan Teszari / VIDEO

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×