SCANDAL SEXUAL în învățământul românesc: Cui i-a trimis o tânără profesoară, MĂRITATĂ, clipuri video cu ea când se MASTURBA, alături de alte PATRU FETE

Analisti / Jurnalisti Politici
15.08.2017
Autor: Cristi Teodorescu

O profesoară de engleză a fost amăgită de un infractor dat în urmărire generală că este agent de publicitate. Ea a fost convinsă să-i dea imagini cu ea dezbracată sau filmuleţe în care apărea masturbându-se. Femeia s-a văzut nevoită să apeleze la Poliţie atunci când cel cu care discuta i-a cerut să meargă pe stradă şi să facă sex oral unui necunoscut, după care să îi ofere dovada video că a îndeplinit „provocarea”, scrie cancan.ro.

Citește și: TRAGEDIE în muzica românescă: Un cântăreț A MURIT în mașina poliției / VIDEO

Şantajul sexual la care a fost supusă Andreea Maria F., profesoară de engleză în Satu Mare, a început în luna iunie 2016, atunci când femeia a fost contactată pe Facebook de o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind reprezentant al unei agenţii de publicitate. Respectiva persoană, care folosea un nume fictiv, i-a spus profesoarei că o poate ajută să aibe o carieră în televiziune, cerându-i, tot atunci, şi o serie de fotografii cu ea.

Citește și: Unul dintre cei mai puternici oameni din lume, un mare sportiv, e în COMĂ ARTIFICIALĂ, după ce a fost găsit aproape mort / VIDEO

Femeia, care potrivit documentelor juridice era căsătorită la acel moment, a fost contactată ulterior şi telefonic, de acelaşi bărbat, care i-a cerut un alt set de fotografii. Profesoara a trimis atunci mai multe fotografii cu ea în lenjerie intimă, continuând să discute cu escrocul prin intermediul aplicaţiei WhatsApp.

„Ulterior, inculpatul i-a solicitat şi filmuleţe cu tentă sexuală, în care persoana vătămată să se masturbeze şi să folosească şi jucării sexuale, respectiv vibratoare, persoana vătămată trimiţând şi aceste filmuleţe. Pe parcursul convorbirilor, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că este plecat din Bucureşti şi nu ştie de unde să facă rost de suma de 270 de euro, bani de care are nevoie şoferul său, persoana vătămată oferindu-se să-l ajute, sens în care i-a trimis acestuia prin Western Union suma de 323 euro”, se arată într-o motivare a Curţii de Apel Bihor.

Citește și: Motivul pentru care Cristian Pomohaci a refuzat să se apere: Ce a spus avocatul fostului preot

Femeia şi-a dat seama că a fost păcălită pe 15 iulie 2017, atunci când necunoscutul i-a spus că va arăta clipurile şi conversaţiile soţului femeii. Escrocul i-a spus victimei că o va „ierta” dacă va fi de acord să practice sex oral unui necunoscut pe stradă şi să îi trimită filmul care să demonstreze că a îndeplinit cerinţa.

„Inculpatul i-a cerut în mod repetat acel filmuleţ, spunând că în caz contrar va face publice pe pagina de facebook a soţului persoanei vătămate pozele, filmele cu tentă sexuala şi conversaţiile lor, acesta făcând referire şi la locul de muncă al persoanei vătămate, spunându-i că «va vedea ea ce cadru didactic va fi din toamnă»”, se mai arată în documentul citat.

Citește și: Soțul vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns șef în Guvern: CONTROVERSE în jurul acestuia

În urma presiunilor, profesoara a mers la Poliţie şi a formulat plângere împotriva celui care o şantaja. Oamenii legii au stabilit că este vorba de Viorel Vrabie (42 de ani), din Giurgiu, un bărbat care era urmărit naţional având emise pe numele său emise două mandate de închisoare şi un mandat de arestare preventivă. În trecut, Vrabie a mai fost condamnat pentru fapte similare, victimele sale fiind în general femei de vârsta a doua, cu studii superioare, pe care le păcălea că vrea să iniţieze cu ele o relaţie, scrie cancan.ro.

Citește și: Probleme MARI pentru un cunoscut milionar român: A ajuns la fundul sacului! ‘Nu mai putea să-l salveze’

În timpul procesului privind şantajarea profesoarei de engleză, judecătorii au stabilit să îl audieze şi pe soţul victimei, acesta relatând că a fost contactat şi el de şantajist. În schimb, Vrabie a recunoscut că s-a prezentat în faţa profesoarei ca fiind un manager de la o agenţie de publicitate şi că a primit imagini de la aceasta însă i-ar fi spus că nu e eligibilă pentru o şedinţă foto.

„Inculpatul a continuat discuţiile cu persoana vătămată telefonic şi prin Whats App, cerându-i să îi trimită poze cu ea în lenjerie intimă, aceasta trimiţând poze cu ea şi cu alte patru fete. În timpul discuţiilor, persoana vătămată i-a spus inculpatului că vrea să divorţeze, povestindu-i acestuia fanteziile ei erotice, pe care voia să le pună în practică împreună, inculpatul cerându-i să-i trimită o filmare cu ea, în ipostază erotică, după care a primit de la ea şi alte filmări, făcute din proprie iniţiativă”, se arată în motivare, referitor la declaraţia inculpatului, scrie cancan.ro.

Citește și: Dezvăluiri ȘOC despre viața lui Puiu Popoviciu: ‘Demnitarii stăteau la coadă la el’

Acesta a mai precizat judecătorilor că profesoara s-ar fi oferit să îi dea bani şi tot ea ar fi fost cea care ar fi continuat să îl contacteze. Din acest motiv, Vrabie a spus că i-a cerut să facă sex oral unui necunoscut, spunând însă că a fost doar „un joc” şi „că nu a avut niciodată intenţia să trimită pozele sau filmuleţele cu ea soţului ei sau altcuiva şi nu i-a cerut acesteia în schimbul imaginilor bani sau alte bunuri, ameninţările fiind făcute doar pentru a fi lăsat în pace”, după cum se mai precizează în documentul citat. În final, Viorel Vrabie a fost condamnat la patru ani de închisoare, fiind contopite şi celelalte condamnări pe care acesta le avea din urmă. În timpul procesului, soluţionat definitiv la Curtea de Apel Bihor, profesoara de engleză nu s-a constituit parte civilă împotriva escrocului.

Citește și: Banca Națională anunță cifre DEZASTRUOASE pentru actuala guvernare: creștere GALOPANTĂ

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×