SCANDAL SEXUAL în învățământ: Ce i-a făcut PROFESOARA unei ELEVE / FOTO

HOT
10.08.2017
Autor: Cristi Teodorescu

O profesoară de teatru, Sarah Barton, a fost suspendantă de la catedră pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă, după ce a dus-o la o piesă de teatru şi apoi la un hotel.

Profesoara din Essex, măritată și cu doi copii, a întreţinut relaţii sexuale, de asemenea, şi în lanul de grâu şi în maşină, spun apropiaţii. Aceasta a recunoscut, în cele din urmă, că a făcut sex cu fata la hotel.

Citește și: Simona Halep, victorie SPECTACULOASĂ! S-a calificat în optimile turneului WTA de la Toronto

Sarah Barton nu va mai avea dreptul să predea, după ce Colegiul Naţional al Profesorilor şi Liderilor i-au atribut dosarului ei 12 penalizări. Curtea Naţională a aflat că femeia se întâlnea pe ascuns cu eleva sa şi că exista o relaţie mult mai apropiată.

„Martora 1 spune că tu (n.r. Sarah Barton) i-ai spus fetei să facă sex cu tine în maşină şi este clar că acest lucru s-a întâmplat după ce eleva a acceptat. Recunoaştem că părinţii elevei şi-au dat acordul doar ca fetiţa lor să urce în maşină, deoarece exista o relaţie profesor-elev”, a spus Mark Tweedle, directorul Colegiului.

Citește și: S-au aflat CONDIȚIILE pe care Dragoș Pătraru le-a pus celor de la TVR: Cum face bani pentru emisiune / VIDEO

Sarah Barton, profesoară din 2006, a recunoscut că i-a fost greu să menţină o relaţie profesor-elev, şi a abuzat de poziţia acesteia pentru a putea face sex cu fata. În prezent, femeia, care este măritată şi are doi copii, este acuzată de abuz şi suspendată definitiv de la catedra profesorilor.

Citește și: Un cunoscut prezentator TV din România, anunț ȘOCANT: ‘Sunt copleșit de boli. Ce păcat că nu există indemnizație pentru murit’

sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×