SCANDAL MONSTRU. Un preot decorat de Regele Mihai: Se minte! Regele NU a refuzat vizita nepotului său!

Interesant!
11.11.2017
Autor: Roxana Popa

Un cunoscut preot face dezvăluiri incredibile despre Regele Mihai I și situația actuală explozivă din Casa și jurul Casei Regale a României.. Acesta face o serie de devoalări incredibile despre conjunctura din anturajul Majestăţii Sale. Marcel Răduţ Selişte are un text extrem de dur pe Facebook. Omul decorat de Regele Mihai vorbeşte despre incidentele grave din Elveţia, cu Principele Nicolae.

„DESPRE INCIDENTELE REGRETABILE DIN CASA REGALĂ A ROMÂNIEI – PORUNCILE LUI HRISTOS SUNT MAI PRESUS DE ORICE REGULĂ OMENEASCĂ ȘI DE VOINȚA ORICĂRUI OM, INCLUSIV A MAJESTĂȚII SALE REGELE!

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea

Cu tristețe, ca preot onorat de MS Regele Mihai I cu ”Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”, am aflat despre regretabile incidente și declarații de presă care tulbură probabil ultimele ceasuri ale vieții pe pământ a Regelui Românilor. Aceste incidente și declarații poartă în sine un aspect deosebit de sensibil, anume loialitatea MS Regele Mihai I atât față de Poruncile lui Hristos – dintre care „întâia este: „Ascultă Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn” și: „Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău şi din toată puterea ta”. Aceasta este cea dintâi poruncă, iar a doua e aceasta: „Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi. Mai mare decât acestea nu este altă poruncă” (Sfânta Evanghelie după Marcu XII, 29-31) – precum și de Canoanele Bisericii Creștine.

Trebuie lămurit acest aspect, din respect pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al României! În Comunicatul Biroului de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I din data de 09.11.2017, se informează despre un incident pe care::::

DETALII EXPLOZIVE PREZENTATE DE FAȚA BISERICEASCĂ AICI

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×