SCANDAL la Antena 1: Cine a câștigat Chefi la cuțite

Arta si Cultura
03.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Marţi seară a avut loc finala emisiunii „Chefi la cuţite”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au trăit emoţii cumplite.

După multe probe complicate, mâncăruri sofisticate şi cu gust bun, iată că competiţia „Chefi la cuţite” a ajuns la final. În finala „Chefi la cuţite” au ajuns Gianny, Giovanni şi George, câte unul din fiecare echipă.

Citește și: Generația de Aur și-a ales FAVORITUL: Nume-BOMBĂ pentru șefia fotbalului românesc

Marele câştigător este Gianny, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, dar s-a lăsat cu scandal în mediul on-line, multe critici venind la adresa sa! Toţi cei prezenţi l-au felicitat şi s-au bucurat pentru el! A fost o luptă grea, iar el este învingătorul. Premiul este de 30 000 de euro.

„Este cel mai mare vis al meu posibil. Nu mai am replică. Nu îmi vine să cred”, a spus Gianny.”Nici armele lui Putin nucleare nu au cum să îmi bată farfuria. (…) Unde e sezonul 4? Să-l mănânc şi pe ăsta!”, spunea chef Cătălin Scărlătescu şi iată că a reuşit!
Cu siguranţă fiecare concurent de la „Chefi la cuţite” va pleca cu foarte multe cunoştinţe pe care le va folosi de acum înainte în meseria sa de bucătar.

Citește și: Doliu în lumea muzicii: Clăparul trupei Holograf a încetat din viață! Mesajul lui Dan Bittman VIDEO

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×