Sandviș cu trei brânze și-un salam

Food and More
17.05.2018
Autor: Revista Blogurilor

Se iau două felii de pâine integrală, din aceea masiv aditivată, de rămâne proaspătă și pufoasă chiar și o lună de zile.

Se pun în prăjitorul de pâine (ăla de-i zice toaster pe la noi) și se rumenesc lejer.
Se pun peste feliile de pâine, neapărat în această ordine: un strat de brânză Cheddar (să aibă cam 4 – 5 mm grosime), o felie de salam no name (cum găsiți în Kaufland “căzăturile” rămase de la felierea salamului), un strat de brânză cu mucegai albastru (marca contează mai puțin, grosimea e importantă: să nu depășească 5 mm), apoi o felie subți… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×