REVOLTĂTOR Pe unde își face veacul PREOTUL HOMOSEXUAL Cristian Pomohaci

Interesant!
15.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Patronul unul bar din Moşuni, comuna în care slujea părintele Cristian Pomohaci, şi-a făcut curaj să vorbească în public despre tot ce știe. Acesta l-a văzut recent pe preot şi a vorbit despre un alt minor care ar fi fost „agăţat” de părinte.

Petru Matei susţine că preotul Pomohaci nu a încetat din activitatea sa religioasă şi că încă este prezent în biserica din comuna sa. Bărbatul este revoltat pentru că preotul încă munceşte în acest domeniu.

Citește și: Fost șef al SPP, dezvăluiri INCENDIARE despre Liviu Dragnea: CUTREMUR pe scena politică

„Nu am nicio dovadă în ceea ce tot se vorbeşte despre dânsul. Am fost duminică la biserică. Nu am fost la aceasta biserică de 11 ani, după ce am auzit ce se spunea în sat. Nu se ducea jumătate de sat, se duc doar cei care aveau interese. La jumătatea slujbei apare Cristian Pomohaci în altar. Vreau să ştiu dacă este bine. În duminica asta”, a declarat patronul barului la „Acces Direct”.

Bărbatul a mai povestit că mai ştie câteva cazuri de băieţi care ar fi fost agresaţi de părintele Pomohaci. Aceştia ar vrea să depună plângere împortiva preotului.

Citește și: FABULOS Monica Niculescu s-a calificat în finala de la Wimbledon

„Am spus că am doi băieţi care vor să depună mărturie. Unul din ei 90% că va spune. Vă spun ceea ce v-a zis el. Acum 5-6 ani, atunci mi-a spus că l-a invitat părintele să meargă până la Cluj şi a început să îl mângâie şi nu ştiu ce alte minuni. Apoi a reuşit să se dea jos din maşină si Dumnezeu ştie cum s-a întors acasă. Acum are 25 de ani. Nu avea cum să fie major. Mi-a spus asta acum 4 ani şi toată problema asta s-a întâmplat înainte cu vreo 3 ani de asta” a mai povestit Petru Matei.

Citește și: RUPTURĂ MARE în Biserică: Mitropolia Moldovei CONTRAZICE Patriarhia Română pe subiectul episcopului HOMOSEXUAL

Preotul Pomohaci este cunoscut pentru minune pe care le-ar face oamenilor. Acesta ar fi vindecat mai multe persoane de boli incurabile. O enoriaşă a povestit la „Acces Direct” cum părintele i-ar fi făcut mama bine, după ce aceasta a suferit un accident şi s-a ales cu toate vertebrele fisurate, iar medicii nu au vrut să se ocupe de ea.

Citește și: Avertisment al lui Radu Tudor pentru Liviu Dragnea: Ce s-ar putea întâmpla în interiorul PSD
sursa: spynews.ro

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×