Profesoara de SEX din Neamț, soție de preot, însărcinată cu elevul său MORT, a SCĂPAT

HOT
17.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Profesoara din Piatra Neamţ care a întreţinut relaţii intime cu un elev, iar el s-a sinucis ulterior, este liberă ca pasărea cerului. Judecătorii au decis să-i revoce controlul judiciar, astfel că femeia, care este soţie de preot, a scăpat de toate interdicţiile, scrie cancan.ro.

Crinela Marc, care are trei copii şi este soţie de preot, a fost reţinută în urmă cu cinci luni, însă după câteva zile instanţa a hotărât să o plaseze în arest la domiciliu. Femeia trebuie să nască un copil rezultat din partidele de sex pe care le-a avut cu elevul său înainte ca acesta să se sinucidă.

Citește și: Schimbare MAJORĂ în WhatApp: se adaugă o nouă funcție importantă

”Revocă măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpata Marc Crinela, trimisă în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată”, se arată în decizia instanţei.

Cazul profesoarei care s-a iubit cu un elev minor cu 23 de ani mai tânăr a şocat o ţară întreagă. Anchetatorii susţin că cei doi au întreţinut relaţii sexuale din 2015 până în martie 2016, atunci când băiatul a devenit major. Crinela Marc a predat limba şi literatura română la Liceul Teologic Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Piatra Neamţ, acolo unde Marius, tânărul care s-a sinucis, era printre cei mai buni elevi. La şase luni după ce relaţia lor s-a terminat, băiatul s-a aruncat în râul Bistriţa, iar cadavrul său a fost găsit după o lună.

Citește și: Ion Țiriac, lovitură neașteptată: a fost IRONIZAT de Roger Federer, după victoria de la Wimbledon

 • Brandon

  Este exact cazul lui Macron cu Brigitte !!!

 • Impotriva Taranoilor

  de ce sa te sinucizi dupa ce ai avut bafta unei initieri sexuale pe indelete cu o femeie deloc urata? flacaul ala era cu certitudine psihopat

  • Tara de jeguri asistate

   mori ma da-te-n mortii ma-tii de JEG UMAN! STALINIST IMPUTIT, MORI!

   • Impotriva Taranoilor

    Ți-am spus deja cum vei muri.

  • victor ionescu

   Psihopat nu era ..Era doar un pic labil psihic..Din pacate multi dintre copiii nascuti dupa 1989 au procedat la fel..Si multi recurg la asemenea gesturi din motive sentimentale

  • Mădălina Ci.

   Nu va puteti permite să spuneți psihopat unui tânăr pe care nu l-ați cunoscut și despre care nu stiti altceva decât ce scriu jurnaliștii.
   Marius era un tânăr , plin de viață, speranțe și de o sută de ori mai educat si cu bun simț decât mulți alți din ziua de astăzi. Eu imi permit sa răspund asa deoarece este din localitatea mea și îl știam de mic.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×