Profesoara de SEX din Neamț, soție de preot, însărcinată cu elevul său MORT, a SCĂPAT

HOT
17.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Profesoara din Piatra Neamţ care a întreţinut relaţii intime cu un elev, iar el s-a sinucis ulterior, este liberă ca pasărea cerului. Judecătorii au decis să-i revoce controlul judiciar, astfel că femeia, care este soţie de preot, a scăpat de toate interdicţiile, scrie cancan.ro.

Crinela Marc, care are trei copii şi este soţie de preot, a fost reţinută în urmă cu cinci luni, însă după câteva zile instanţa a hotărât să o plaseze în arest la domiciliu. Femeia trebuie să nască un copil rezultat din partidele de sex pe care le-a avut cu elevul său înainte ca acesta să se sinucidă.

Citește și: Schimbare MAJORĂ în WhatApp: se adaugă o nouă funcție importantă

”Revocă măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpata Marc Crinela, trimisă în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată”, se arată în decizia instanţei.

Cazul profesoarei care s-a iubit cu un elev minor cu 23 de ani mai tânăr a şocat o ţară întreagă. Anchetatorii susţin că cei doi au întreţinut relaţii sexuale din 2015 până în martie 2016, atunci când băiatul a devenit major. Crinela Marc a predat limba şi literatura română la Liceul Teologic Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Piatra Neamţ, acolo unde Marius, tânărul care s-a sinucis, era printre cei mai buni elevi. La şase luni după ce relaţia lor s-a terminat, băiatul s-a aruncat în râul Bistriţa, iar cadavrul său a fost găsit după o lună.

Citește și: Ion Țiriac, lovitură neașteptată: a fost IRONIZAT de Roger Federer, după victoria de la Wimbledon

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×