O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Beauty
19.04.2017
Autor: Cristi Teodorescu
Instagram-Smoke-Show-Zahra-Elise-Arrested-By-Cops-For-Indecent-Exposure

Zahra Elise, care este un model cu destul de mulţi fani pe Instagram, a publicat un clip pe reţeaua de socializare în care spune că a fost arestată de un echipaj de poliţie după ce a participat la o şedinţă foto provocatoare în public.

Totuşi, după ce clipul a devenit viral multă lume a spus că înregistrarea respectivă este o înscenare, iar totul a fost regizat pentru ca Elise să strângă mai mulţi fani.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Un nou COD PORTOCALIU de ninsori și viscol/ HARTĂ

După publicarea clipului, numărul de fani de pe Instagram ai tinerei a crescut cu 10.000. Ea susţine că poliţia a reţinut-o pentru comportament indecent în public.
În prima parte a clipului femeia, care o are ca model pe Kim Kardashian”, se străduieşte să îşi îmbrace jeanşii strâmşi, iar la sfârşit apare o poliţistă care o încătuşează. „Am vrut să trag repede pantalonii pe mine, dar erau prea strâmţi”, a scris ea.

Citește și: Vestea anului în tenis: Cea mai bună jucătoare din lume este ÎNSĂRCINATĂ/ FOTO

 

  • Patriot

    Zahra Elise alias Zahra Brown, a crescut in Virginia Beach si Temecula, California, fiind cea mai mare din 6 fratzi. Este un cunoscut fotomodel Instagram, pentru pozele ei indecente, asemenea Brindei Spencer (Instagram model).

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×