Mâncărică de coaste de vițel, cartofi și bolbotine din supă si sosuleț cu roșii, ceapă, kapia și măslinuțe.

Jurnalisti
04.02.2018
Autor: Revista Blogurilor

Vegetarienii, cu fața la perete!

Mâncărica de cartofi cu sos de roșii e ceva care e in sângele românilor din sud. Eu i-am dat un brânci către cealaltă stânca de la Gibraltar a Munteniei, prazul cu măsline, și m-am intors să pove ce s-a intâmplat.
Am făcut întâi o supă clară de coaste de vițel. Am folosit mai multe legume, în special cartofi, tocmai ca să le transform în mâncărica asta.
 
Vă trebuie așa:
300 ml supă de vită
Coaste de vițel din supă
Morcov, țelină, cartofi din supă
Două căpățâni de usturoi, tăiate pe jumătate
Două cepe roșii mari,… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top