HAL DE ROMÂNI Valul de ATACURI SUBURBANE la adresa Simonei Halep, după ce a devenit numărul 1 mondial: Du-te’n p..a mea şi caută o cărămidă!

Analisti / Jurnalisti Politici
07.10.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Simona Halep va urca începând de luni, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open. Halep devine prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, şi a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, în istoria de 44 de ani a WTA.

Pe rețelele de socializare au curs mesajele de felicitare la adresa Simonei, dar sunt și români care au atacat-o suburban. Semn că orice am face, unii dintre noi sunt greu de mulțumit.
Iată doar câteva dintre mesajele unora:

Costi Mocanu, comentator PRO TV, șef în companie:

”Bine, bine, asta e statistica. Pentru glorie, ca aia conteaza, trebuie Grand Slam.”

Iată o altă postare revoltătoare:

”…Prima ei cărămidă n-a fost cărămida pe care a folosit-o să tuşeze terenul de tenis din stradă, ci una din verzișori. Azi a mai pus una peste celelalte, și tot rumânu-i in extaz. Mă gândesc ce hal de vânzări vor face azi și mâine penny și lidl. La vin spumant… Am citit sute de mesaje de felicitare, p-acilea, mesaje care nu vor ajunge niciodată la halepoaică, in pula mea! Eventual mi-au intrat mie-n cur. Da’ chiar așa, o fi existând vreun locșor pe planetă unde să nu fi ajuns informația asta despre noul nr 1 wta?… Da, mă, sunt foarte mândru că pot spune liber că mi se rupe de performanțele ăsteia.
Bă! Du-te’n pula mea şi caută o cărămidă! Hai că-i altceva decât „du-te’n pula mea de-aici de ciutan prost”, nu?
Pe urmă poate te lasă cineva să ții și fileul…
#cărămidafone #powertome
#duamnasLimonicaÎmiSugePula”

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×