Gigi Becali anunță că merge la TAS dacă Steaua nu primește titlul

Interesant!
13.05.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Gigi Becali a declarat în această dimineață pentru GSP.RO că merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv dacă LPF va decide să-i ofere titlul Viitorului în caz că echipa lui Hagi termină la egalitate de puncte cu FCSB.

Patronul FCSB-ului continuă să-și susțină punctul de vedere prezentat aseară și să atace interpretarea dată de LPF regulamentului.

Citește și: VIDEO SCANDAL MONSTRU la B1 TV: Șerban Nicolae, Monica Tatoiu și Dumitru Dragomir au făcut SHOW

„Este foarte clar! Citiți și voi atenți și vedeți, scrie negru pe alb, logica asta este, să se țină cont de toate meciurile directe, nu doar de cele din play-off. Cum adică, s-au jucat 4 meciuri și se iau în calcul numai două?!?

În regulament e limpede că e vorba despre toate meciurile din campionat. Nu scrie nicăieri că este vorba doar despre meciurile din play-off. Dacă nu scrie nicăieri despre play-off, ce facem? Unde este dreptatea? Dacă i se dă titlul Viitorului vom merge la TAS. Să se facă acolo dreptate!

Citește și: Cea mai frumoasă jucătoare de tenis româncă s-a logodit:Alesul,fost iubit al fetei unui baron PSD

Spune în ROAF că departajarea se face după terminarea tuturor meciurilor din campionat. Toate meciurile sunt 4, nu două! Uitați-vă mai jos în regulament, să vedeți criteriul de golaveraj. Acolo de ce se ia în calcul golaverajul din toate meciurile directe?”, a zis Gigi Becali în exclusivitate pentru GSP.RO.
„Pe mine logica m-a făcut să citesc. A spus Alibec că noi avem mai multe puncte ca ei. I-am spus lui Vali şi el că nu, că la la la. I-am zis lui Meme să citească şi el, dar nici el nu era prea convins… Eu mă iau după regulament. Dacă am jucat patru meciuri, se iau toate patru. De unde să inventezi numai două. De ce la golaveraj se iau toate golurile? Este clar că e vorba de toate meciurile. Ce goluri punem la golaveraj atunci? Scrie undeva că sunt doar goluri din play-off?! Că şi golaverajul este parte din sistemul de departajare. Nu are nici o legătură o echipă din play-out cu una din play-off, ca să fie anomaliile de care zic ei.

Citește și: OFICIAL! Ce cunoscut retailer autohton dispare din România

Amestecă merele cu perele. De la 1 la 6 sunt mere, de la 7 în jos sunt pere.
Dacă LPF nu îmi dă dreptate, ce o să fac? O să stau să zic <<Bine, mă, că nu îmi faceţi voi dreptate!>>?! Nu! Mergem unde trebuie. La TAS! Dar până la TAS, FRF trebuie să omologheze. Se vor face de râs dacă nu vor rezolva cazul cum trebuie. Cred că acolo, la FRF, sunt oameni cu capul pe umeri care vor soluţiona totul cum trebuie. Dacă iei un cal mort, tu zici că e viu? Mergi acasă şi îl vede şi nevasta şi îţi zice: <<Bă, calul e mort! Ăsta nu e viu!>>. FRF o să zică adevărul!„, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

8 sezoane consecutive s-a decis clasamentul din Liga 1 la „masa verde” de către comisii externe, TAS sau UEFA

Citește și: Marea Britanie și Spania au fost ATACATE: E un fenomen la NIVEL GLOBAL

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×