Frittata con asparagi e piselli

Food and More
13.04.2017
Autor: Revista Blogurilor

 

da, ca desi sparangelul vietii e in sezon, inclusiv pe la noi, cele 50% de produse neromanesti (chiar, le-a numarat cineva, se respecta legea?) includ si sparanghel import Italia. Si mazarea e made in UE (care UE, nespecificat), asa ca … si ori8cum, nu stiam cum sa ii zic, omleta cu mazare, sparanghel si branzeturi la cuptor? Suna mai lung si mai complicat decat e de fapt. Apropos, cica reteta originala cu numele din titlu, e siciliana, de azi sa imi ziceti godmother.

Mai intai am inmuiat nitel sparanghelul in unt. Si am ras branzeturi, am incercat sa elimin resturi, deci niste p… citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×