El e cel mai SEXI BĂRBAT din lume: Însă, cum arată soția sa / FOTO

Beauty
13.12.2016
Autor: Cristi Teodorescu

Wrestlerul devenit actor Dwayne ”The Rock” Johnson a fost numit, marți, de revista People, cel mai sexy bărbat în viață din 2016, informează Reuters.

Johnson, în vârstă de 44 de ani, a cărui replică faimoasă în ring este ”Simți ce gătește The Rock?”, a declarat că vestea îl pune în dilemă. ”M-am gândit cât de tare și de incitant este”, a spus el într-un interviu pentru People. ”Și apoi mi-am spus: ‘Uau, am atins culmea’. Nu prea știu unde să mergem de aici încolo”, a adăugat vedeta.

Citește și: Cozmin Gușă DEZVĂLUIE SCENARIUL cel mai SUMBRU: Ce va urma

Johnson a devenit cunoscut la mijlocul anilor ’90, în postura de luptător în cadrul World Wrestling Entertainment Inc, iar ulterior și-a câștigat celebritatea ca actor și producător la Hollywood.

Măsurând 1,96 metri și cântărind 111 kilograme, ”The Rock” este binecunoscut pentru apariția sa herculeană. De altfel, el a interpretat chiar rolul personajului mitologic în filmul ”Hercule”, din 2014.

Citește și: Avertisment pentru toţi utilizatorii facebook: Eroarea care afectează milioane de oameni

Actorul va apărea în filmul de animație al Disney ”Moana”, împrumutând vocea semizeului Maui.

”Am făcut schimbări radicale în carieră de-a lungul anilor, care mi-au fost de bun augur”, a declarat el. ”Dar simt că cele mai mari schimbări radicale care s-au petrecut în viața mea, în relațiile mele, acelea de a fi tată, de a fi partener, de a fi ceea ce am fost și ceea ce sunt, mi-au dat încredere”, a explicat el.

Citește și: SURSE – Ce ministere râvnește ALDE, în negocierea cu PSD

Johnson are o fetiță în vârstă de 11 luni, Jasmine, din relația sa de lungă durată cu Lauren Hashian, și o fată în vârstă de 15 ani, cu fosta soție, producătoarea Dany Garcia.
Vedeta a declarat recent că a fost tentat să facă o altă schimbare de amploare și să renunțe la show business pentru a intra în ringul politic.

Citește și: Revoluție în USR – cine este, de fapt, ADEVĂRATUL lider

Actorul din franciza ”The Fast and the Furious” a declarat pentru Reuters că entuziasmul din timpul recentei campanii prezidențiale din Statele Unite a reînnoit interesul publicului față de posibila sa candidatură.

”Spiritul de conducere este atât de important, în special acum”, a spus Johnson care a adăugat că un spirit de conducere bun și respectat ”este atât de important”.

Citește și: Victor Ponta anunță primele mutări BOMBĂ pe scena politică: Transferuri SURPRIZĂ

dwayne-johnson-rocks-new-romance-05

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×