Declarații ȘOCANTE ale medicului care i-a făcut AUTOPSIA Denisei Manelista: Ce s-a descoperit

Analisti / Jurnalisti Politici
24.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Denisa Răducu, cunoscută cu numele de scenă Denisa Manelista, a încetat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la numai 27 de ani. O celebră jurnalistă, Mara Bănică, face dezvăluiri cutremurătoare. Jurnalist a vorbit cu medicul legist care a făcut autopsia Denisei Răducu.

Din informaţiile ei, Denisa Răducu ajusese să cântărească nu mai mult de 23 de kilograme, iar medicul legist a fost şocat. „E adevărat, când îţi sună telefonul duminică dimineaţă începâd cu ora 8 şi un sfert continuu continuu, la un moment dat te dai jos din pat să vezi ce s-a întâmplat. O veste tristă! Un om tânăr. Boala asta trebuie controlată adesea la medic. (…) dimineaţă a fost dusă la autopsie, în jur de ora 4 a fost consemnat decesul pe hârtie, dar el s-a produs mai devreme. Familia a ales să o ducă la autopsie. Îmi spunea legistul care a făcut această procedură că în viaţa lui nu autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută de sănătate decât Denisa. Vă imaginaţi, ea ajunsese să aibă 20, 23 de kilograme, iar ficatul ei era o parte”, a spus Mara Bănică la Antena 3.

Citește și: Victor Ponta anunță schimbarea lui Liviu Dragnea: Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al PSD

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. Denisa s-a stins din viaţă pe 23 iulie.

Citește și: Anunțuri BOMBĂ făcute de ministrul Muncii: Legea pensiilor va fi SCHIMBATĂ! Cine poate beneficia de scăderea vârstei de pensionare

  • arfis

    Pacat de tineretea ei.Dumnezeu sa-o aiba in paza!!!Lumea este marcata intotdeauna, de pierderea unui artist drag,ca si in cazul Denisei.Dar iertat sa-mi fie,cred ca televiziunile mediatizeaza prea mult acest eveniment tragic,moartea tinerei maneliste,,,,,iar in ce priveste moartea neasteptata a maestrului,compozitorului,profesorului universitar,Dumitru Lupu,nu a fost aproape de loc mediatizat.Consider ca un om ca Dumitru Lupu ,merita acest lucru,a creat multe melodii de suflet,nemuritoare,care vor ramane in eternitate,cunoscute de multi romani,cantate la nunti,concerte ,de solisti de muzica usoara consacrati,,,,ceea ce in cazul Denisei nu se poate zice.Eu unul personal nu stiu nici un cantec, cantat de Denisa si cu siguranta melodiile ei vor fi uitate peste ani,dar ,,Hai vino in gara noastra mica,,,,Ma intorca la tine mare albastara,,,Ce mult te-am iubit,,,si multe,multe alte creatii ale compozitorului Dumitru Lupu vor fi eterne,nemuritoare,cantate si iubite de multi romani!! Nu cred ca maneaua, este mai presus decat adevaratele melodii de muzica usoara romaneasca,ca sunt mai pretuite decat creatiile unui om ca Dumitru Lupu!!!

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×