Cu sânii la vedere: Și ce DOTĂRI are, mamă, mamă!!!! / FOTO HOT

Beauty
05.08.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Asta se întâmplă atunci când ai sânii prea mari! O vedetă de televiziune din Marea Britanie a fost surprinsă la un eveniment cu unul dintre sâni la vedere, în timp ce încerca să îşi aranjeze rochia.

Ester Dee a purtat o rochie de culoare roşu, care a lăsat la vedere mai mult decât s-ar fi aşteptat vreodată. Decolteul adânc a făcut un adevărat deliciu pentru toţi cei prezenţi care cu siguranţă nu şi-au luat ochii de la ea.

Citește și: Halep revine în forţă după abandonul de la Washington. Şi-a aflat adversara de la Rogers Cup

Ester Dee s-a retras la un moment dat pentru a-şi aranja rochia, moment în care paparazzii au fost pe fază şi au pozat-o. Sânii prea mari nu încăpeau prea bine în rochia minusculă, aşa că şi-au găsit loc pe-afară.

Nici partea de joc a rochiei nu a fost prea cuminte. Dantela transparentă a scos în evidenţă posteriorul într-un mare fel.

Citește și: Florin Călinescu sare în apărarea Bisericii: ‘Stau cu parul la intrarea Sinodului. Fără homosexuali în Biserică’

sursa foto: hepta

  • Gheorghe Dragan

    la cat de hidoase sunt englezoaicele si pe deasupra bune consumatoare, asta pare ileana cosanzeana cu sanii pana la buric! se poate spala si pe greaban cu ei

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×