Craiova și Pula, destinații turistice recomandate de The Telegraph!

Entertainment
12.01.2017
Autor: Roxana Popa

Jurnalistii britanici au publicat o lista cu diferite orase care ar trebui sa fie vizitate de compatrioti. Printre statiuni turistice si metropole cunoscute, apare, surprinzator, si Craiova, considerata o urbe cu traditii universitare, unde a studiat si Constantin Brancusi.

Pula Aerial View Pula si Craiova, destinatii turistice recomandate de The Telegraph!

Vizitati statiunea croata, dar treceti si prin Craiova.

Ce-au gasit englezii prin Oltenia și Craiova, amintesc ei, este fondat pe ruinele orasului dac Pelendava si tot aici s-au nascut personalitati istorice importante, dar si genii, precum sculptorul Brancusi, care a urmat Scoala de Arte si Meserii.

craiova2 Pula si Craiova, destinatii turistice recomandate de The Telegraph!Orasul Pula, din Croatia, ar fi un loc ideal “unde poti sa te inconjori de istorie, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii”. Statiunea turistica de pe coasta de est a Marii Adriatice este printre cele mai vizitate din Europa, cu un patrimoniu istoric conservat impecabil, spre deosebire de lucrarile lui Brancusi, ca tot veni vorba de el, lasate sa se degradeze.

Lista continua cu New Orleans, Girona si Granada(Spania), Fort Lauderdale(Florida, SUA), Santiago(Chile), Dubrovnik(tot Croatia), San Francisco, Stockholm si Torino.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×