Ce spun ingredientele tale preferate despre tine!

Beauty
15.04.2016
Autor: Roxana Popa

Iuţesc, dau o aromă specială sau fac şi una, şi alta. Iar noi le alegem în funcţie de satisfacţia sau insatisfacţia papilelor noastre gustative. Cel puţin aşa credem. Pentru că, de fapt, le alegem şi în funcţie de… personalitatea noastră. Chiar aşa: mirodeniile preferate ne dau de gol! , relatează Libertatea.

Ardei iute

Îţi place mâncarea picantă, iar bucătăria mexicană este preferata ta. O succintă caracterizare a ta ar suna aşa: ”Nici o zi fără ardei iute!”.

Fire colerică, te enervezi uşor, dar partea bună este că la fel de repede îţi şi trece supărarea. Atunci când te simţi ameninţat, devii incisiv şi îţi aperi interesele cu maximă fermitate.

Piper  

Masa de prânz fără piper este de neconceput pentru tine. Negru, alb, roşu, verde sau mozaic, toată gama cromatică îţi încântă papilele gustative.

Lucrezi meticulos şi eşti persoana cea mai potrivită pentru a organiza şi coordona o echipă. Darurile de la Mama Natură sunt perfect compatibile cu ţelul tău în viaţă: vrei să te impui şi să ţi se recunoască superioritatea.

Chimen  

Civrigei, sărăţele cu chimen. Ciorbiţă cu chimen. Sărmăluţe în foi de varză cu chimen. Dimineaţa, la prânz şi seara – chimen.

Eşti ataşat de cămin şi de confort, modul tău ideal de a-ţi petrece un weekend este: tolănit pe canapea, în faţa televizorului, urmărind serialul preferat. Îţi place să colecţionezi diverse lucruri: unele utile, multe… inutile.

Cimbru

Ce zici de friptura de miel cu cimbru şi vin alb? Ştiu, deja înghiţi în sec.

Despre cei care preferă cimbrul se spune că sunt persoane uşor adaptabile, altruiste. Uneori parcă prea altruiste, uitând de propria persoană şi de nevoile proprii, în favoarea altora şi a problemele lor.

Dafin

Mâncarea ta favorită este rasolul de crap cu cartofi şi dafin. Iar în zilele de post îţi găteşti, invariabil, paste cu sos de roşii ori mâncare de linte, două reţete de neconceput fără câteva foi de dafin.

Ai o putere de convingere incredibilă! Pur şi simplu îi hipnotizezi pe cei din jur. Câteodată şi tu eşti surprins de cât de bine reuşeşti să-i manipulezi. Pe de altă parte, eşti predispus la excese de orice fel, de aceea trebuie să înveţi să te ţii un pic în frâu.

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×