Acuzat că e HOMOSEXUAL și PEDOFIL, Cristian Pomohaci rupe tăcerea: Ce spune după excluderea din preoție și ce gest INCREDIBIL a făcut

Interesant!
09.08.2017
Autor: Cristi Teodorescu

După acuzațiile care i-au fost aduse în ultima perioadă lui Cristian Pomohaci, acesta a fost exclus din biserică. Deși nu mai este preot, Cristian Pomohaci nu renunță la haina preoțească.

Cât timp scandalul a fost în atenția presei, Cristian Pomohaci nu a vrut să declare absolut nimic sau să apară. La o lună după ce scandalul a izbucnit, fostul preot a postat un mesaj pe una dintre rețelele socializare.

Citește și: Judecători: Omul care s-a ocupat de imaginea președinților Băsescu și Iohannis a încasat ilegal 50.000 de euro de la Udrea

”Unul din berbecuții de anul acesta cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu! Moșuni, 08.08.2017”, a scris Cristian Pomohaci pe una dintre rețelele de socializare.

Cristian Pomohaci a fost caterisit în urmă cu câteva săptămâni, însă continuă să poarte hainele de preot. În cele mai recente poze, chiar de pe 8 August, Cristian Pomohaci este îmbrăcat cu haina preoțească.

Citește și: Pariul lui Dan Negru pentru politicieni: Ce surpriză am putea avea în 2018

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Citește și: ATENȚIE! Noi schimbări legislative în legătură cu PERMISUL auto

 • Brandon

  Păi, dacă se separase de fosta soţie, cvm de mai putea să ţină slujbe ?!? Nu era în … incompatibilitate ?

 • dancãpitandeplai

  Cretinel Teodorescu , cum a rupt tăcerea preotul spatist ? Titlu de cãcat, jurnalist de cãcat !

 • Patriot

  pana la urma fiecare f@ce ce vrea atat timp cat nu incalca legea. lasati omul in pace. treaba lui ce f@ce in intimitate si nu, nu a fost pedofilie. Nimeni nu spune nimic de santaj vad….

 • Gabriel Marinescu

  Acum a trecut pe oi?E si zoofil?

 • Ioan Wallner

  Idiotilor ! A întreținut relații sexuale cu băieții minori și cărora le-ar fi făcut avansuri. Voi nu cititi tampeniile pe care le scrieti ?

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×