Acuzat că e HOMOSEXUAL și PEDOFIL, Cristian Pomohaci rupe tăcerea: Ce spune după excluderea din preoție și ce gest INCREDIBIL a făcut

Interesant!
09.08.2017
Autor: Cristi Teodorescu

După acuzațiile care i-au fost aduse în ultima perioadă lui Cristian Pomohaci, acesta a fost exclus din biserică. Deși nu mai este preot, Cristian Pomohaci nu renunță la haina preoțească.

Cât timp scandalul a fost în atenția presei, Cristian Pomohaci nu a vrut să declare absolut nimic sau să apară. La o lună după ce scandalul a izbucnit, fostul preot a postat un mesaj pe una dintre rețelele socializare.

Citește și: Judecători: Omul care s-a ocupat de imaginea președinților Băsescu și Iohannis a încasat ilegal 50.000 de euro de la Udrea

”Unul din berbecuții de anul acesta cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu! Moșuni, 08.08.2017”, a scris Cristian Pomohaci pe una dintre rețelele de socializare.

Cristian Pomohaci a fost caterisit în urmă cu câteva săptămâni, însă continuă să poarte hainele de preot. În cele mai recente poze, chiar de pe 8 August, Cristian Pomohaci este îmbrăcat cu haina preoțească.

Citește și: Pariul lui Dan Negru pentru politicieni: Ce surpriză am putea avea în 2018

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Citește și: ATENȚIE! Noi schimbări legislative în legătură cu PERMISUL auto

 • Estera Hadasa

  Romani 1:18-32 Căci mânia lui Dumnezeu se dezvăluie din cer împotriva oricărei impietăţi şi a oricărei nedreptăţi a oamenilor care înăbuşă pe nedrept adevărul, fiindcă ceea ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu este dezvăluit în mijlocul lor, pentru că le-a fost dezvăluit de Dumnezeu. Căci calităţile sale nevăzute, da, puterea sa eternă şi dumnezeirea sa, se văd clar de la crearea lumii, deoarece sunt percepute prin lucrurile făcute, aşa că ei sunt fără scuză. Fiindcă, deşi l-au cunoscut pe Dumnezeu, nu l-au glorificat ca Dumnezeu, nici nu i-au mulţumit, ci gândirea lor a devenit deşartă, iar inima lor fără pricepere s-a întunecat. Deşi spun că sunt înţelepţi, au înnebunit şi au schimbat gloria Dumnezeului nepieritor în ceva ce seamănă cu chipul omului pieritor, al păsărilor, al patrupedelor şi al târâtoarelor.De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, după dorinţele inimii lor, ca să-şi dezonoreze corpurile între ei, da, pe cei ce au schimbat adevărul lui Dumnezeu cu o minciună şi au venerat creaţia, îndeplinind un serviciu sacru mai degrabă pentru ea decât pentru Creator, care este binecuvântat pentru totdeauna. Amin! Iată de ce Dumnezeu i-a lăsat pradă unor pofte sexuale ruşinoase, căci femeile lor şi-au schimbat întrebuinţarea naturală în una contrară naturii; şi la fel şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea naturală a femeii şi, în dorinţa lor pătimaşă, s-au aprins unii faţă de alţii, făcând lucruri obscene bărbaţi cu bărbaţi şi primind în ei înşişi răsplata deplină care li se cuvenea pentru nelegiuirea lor.Şi aşa cum ei n-au găsit de cuviinţă să aibă o cunoştinţă exactă despre Dumnezeu, tot aşa şi Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor, pe care el n-o aprobă, ca să facă lucruri care nu sunt potrivite, astfel că sunt plini de orice nedreptate, de nelegiuire, de lăcomie, de răutate, plini de invidie, de omoruri, de ceartă, de înşelăciune şi de înclinaţii rele. Sunt şoptitori, bârfitori, îl urăsc pe Dumnezeu, sunt neruşinaţi, trufaşi, aroganţi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, fără pricepere, neloiali în angajamente, fără afecţiune naturală, neîndurători. Şi, deşi aceştia cunosc foarte bine hotărârea dreaptă a lui Dumnezeu, că oricine practică aceste lucruri merită moartea, nu numai că le fac în continuare, dar îi şi aprobă pe cei ce le practică.

 • Brandon

  Păi, dacă se separase de fosta soţie, cvm de mai putea să ţină slujbe ?!? Nu era în … incompatibilitate ?

 • dancãpitandeplai

  Cretinel Teodorescu , cum a rupt tăcerea preotul spatist ? Titlu de cãcat, jurnalist de cãcat !

 • Patriot

  pana la urma fiecare f@ce ce vrea atat timp cat nu incalca legea. lasati omul in pace. treaba lui ce f@ce in intimitate si nu, nu a fost pedofilie. Nimeni nu spune nimic de santaj vad….

  • Adema Ferreira

   Nu, nu face fiecare ce vrea, avem legi ca nu suntem ca animalele pe care le ” calareste” el. Asa pot sa vin si eu sa-ti tai gatul la tine in casa ca ma excita asta in spatiul privat al casei tale. Ti-ar placea?

   • Patriot

    cred ca ai o problema cu cititul. mai incearca odata, poate reusesti :)) mai ai si o problema cu atitudinea si mai ales cu imaginatia, care pare a fi un pic bolnava. esti vreun tzigan bortzos si gretzos sau vreun criminal obsedat sexual…vezi ca ip-ul pe care il folosesti in conexiune, pentru a te exprima in felul in care o f@ci, este usor de aflat. asa vorbesti si fata in fata cu cineva sau crezi ca esti camuflat de anonimitate pe aici? te sfatuiesc sa te cauti la un psihiatru. in general rautatea si violenta vin dintr-o boala. asta o spune stiinta nu eu. iti doresc sanatate. mentala.

    • sebastian hanes

     Pedofilia se pedepseste, conform legii…

     • Patriot

      daca citeai stirea ai fi aflat ca nu exista pedofilie in cazul lui. SANTAJUL insa ramane si nu vorbeste nimeni despre asta. A gresit mintind biserica si enoriasii si pe el insusi si pe „inginer”, dar hai sa nu il crucificam ca pe isus acwm. omul este deviat si a mintit, asta nu il transforma in pedofil si nici in criminal. SANTAJUL este insa infractiune ! dar se pare ca nimeni nu vrea sa ii pedepseasca pe cei care au vrut sa-l jumuleasca de bani. cine nu a gresit niciodata sa arunce piatra dahhhh

 • Gabriel Marinescu

  Acum a trecut pe oi?E si zoofil?

 • Ioan Wallner

  Idiotilor ! A întreținut relații sexuale cu băieții minori și cărora le-ar fi făcut avansuri. Voi nu cititi tampeniile pe care le scrieti ?

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×