A murit Marina Scupra: Celebra cântăreață avea CANCER / VIDEO

Arta si Cultura
30.07.2017
Autor: Cristi Teodorescu

Veste cumplită pentru lumea muzicală din România: cântăreața Marina Scupra a murit! Cunoscuta artistă suferea de cancer, boală care a răpus-o în doar câteva luni. Artista avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu compozitorul Dan Dimitriu.

Cântăreaţa Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a avut dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.

Citește și: Patriarhia îi TAIE ‘ARIPILE’ lui Pomohaci: Care va fi SOARTA preotului dat afară din Biserică

„Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat, pentru Libertatea, un apropiat al familiei artistei.

Chinuit de durere, voleibalistul Claudiu Pițigoi, soțul Marinei Scupra, i-a fost alături în spital, până în ultima clipă.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Guvernul, OUG SECRET privind modificarea Legii pensiilor SPECIALE (presă)

„O boală nemiloasă cu o evoluție rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simț și discreție din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viața”, a spus Claudiu Pițigoi…Citește continuarea AICI…

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×