A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Beauty
20.03.2017
Autor: Cristi Teodorescu

O prezentatoare TV a bătut recordul de audiență după ce a apărut în platou într-o ținută puțin spus îndrăzneață. Aceasta a hotărât să renunțe la lenjerie intimă și să arate tot printr-o rochie albastră, transparentă.

Jenny Scordamaglia (28 de ani) nu a părut să aibă vreo jenă și s-a comportat normal, prezentându-și emisiunea în direct. Înregistrarea a fost publicată și pe rețelele de socializare, unde sute de mii de internauți au putut să o urmărească.

Citește și: Ședință NEAȘTEPTATĂ la Guvern: Miniștrii, chemați de urgență la Palatul Victoria 

Majoritatea au fost seduși de frumusețea prezentatoarei, mai ales când privitorilor li s-a dat ocazia de a o admira în cel mia mic detaliu. „Nu poartă nici chiloți, așa-i?”, a fost unul dintre comentarii.

Citește și: Cioloş uimeşte din nou: Cum a fost surprins în avionul spre Bruxelles / FOTO

 • kiss vasile iuliu

  Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: vasileiuliu@gmail.com

  • Dumitru Belu

   Se poate lucra si pe On Line ? Din Franta

 • Miscov Damian

  Naked news, new version..

Articole similare:

Top

Fii la curent cu cele mai interesante ştiri din blogosfera românească.

Urmărește revistablogurilor.ro pe Facebook

×