O nouă ținută purtată de Carmen Iohannis: Cum a apărut Prima Doamnă și ce spune designerul ei despre rochie

Fashion
02.08.2015
Autor: Cristi Teodorescu

Andrea Tincu, cunoscută în presă drept al patrulea designer al soţiei preşedintelui, a vorbit despre cum a ajuns sa colaboreze cu Carmen Iohannis.

„Creez tinute de acest gen de foarte multi ani si mi-am dorit sa imi vad creatiile pe doamna Carmen Iohannis, deoarece este Prima Doamna in stat, este sotia unui presedinte european si consider o onoare sa poarte tinutele vestimentare semnate Andrea Tincu”, a spus designerul.

„Doamna Carmen Iohannis stie ce vrea si am avut discutii cu dumneaei inainte sa desenez. Modalitatea mea de lucru este foarte simpla. Dupa ce aflu ce culori ii plac celei pentru care creez, stilul, anumitele particularitati fizice, desenez mai multe variante, dintre care doamna – in cazul de fata, Carmen Iohannis – alege ceea ce ii place. Regulile le cunosteam deoarece ma documentez inainte de a incepe un proiect”, a mai spus Andrea Tincu.
~Rochia desenata pentru Carmen Iohannis nu este un produs de serie dar am ales, absolut din dorinta mea, sa donez banii pe care cineva ii va plati cand va cumpara rochia din showroom-ul Zenya Atelier- Bucuresti, fundatiei ProRuralis Iasi. Aceasta fundatie ofera burse pentru elevii din mediul rural cu un coeficient de inteligenta superior, provenind din familii defavorizate. Aflat in al treisprezecelea an de derulare, ProRuralis sustine material la licee de elita din Iasi, 100 de copii cu varste intre 11 si 19 ani.
Rochia poate fi achizitionata incepand cu 3 august din showroom Zenya, Bulevardul Lascar Catargiu 27, tel. 0723.240789. Tot de aici puteti cumpara si costumul purtat de catre Carmen Iohannis in cadrul vizitei oficiale din Salzburg, 25/26 Iulie. Celor care cumpara produsele li se vor pune ulterior la dispozitie copii dupa contractele de sponsorizare.”, spune Tincu pe blogul său.
dap_84271citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top