Drept la replica

Politica
26.06.2015
Autor: Alexandru Toma

Dintr-o regretabilă eroare a fost publicat un material pentru care redacția își cere scuze. Prin urmare după verificarea tuturor circumstanțelor și o discuția cu subiectul postării a fost luată măsura retragerii acelui material și sancționarea celor vinovați. Mai jos replica subiectului:

În legătură cu informațiile apărute în mediul online, potrivit cărora eu, ca președinte al Cluburilor Studențești Liberale Sectorul 1, am avut diverse discuții cu tentă sexuală cu o persoană de sex feminin din afara partidului, menționez că acele declarații care au apărut în presă sunt un fals grosolan. Acestea nu au avut loc niciodată și sunt făcute doar cu scopul de a mă discredita.

Pentru a nu păta imaginea organizației din care fac parte, am decis să mă autosuspend din funcție până voi demonstra că acele discuții nu sunt altceva decât o înscenare. Sunt sigur că alături de autoritățile competente îmi voi demonstra nevinovăția.

Mă voi adresa instanțelor judecătorești pentru lezarea imaginii și voi acționa în judecată cotidianul online în care au apărut așa-zisele conversații, deoarece au publicat articolul în care sunt acuzat de avansuri sexuale fără a verifica informația din mai multe surse, așa cum prevede deontologia presei.

De asemenea, voi merge la Poliție pentru a depune o plângere pentru falsificare de cont, cei care mi-au înscenat conversațiile folosindu-mi imaginea fără niciun drept.

Îmi pare rău că numele meu a fost târât total gratuit într-un scandal în care nu am nicio vină și sper ca persoanele vinovate de această înscenare să fie demascate cât mai repede.

26 iunie 2014                             

Mihai Simion-Zănescu, președinte CSL Sector 1citeste mai mult

Vezi sursa

Articole similare:

Top